Αθλητικά

11 Ιουνίου 2019 09:57

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική Ομάδα

Διάβασέ μου το...

Στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Ελλάδα-Αρμενία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική Ομάδα
-

Η Εθνική Ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο παιχνίδι με την Ιταλία. Δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε με 0-3. Απόψε (21:45) στο ΟΑΚΑ υποδέχεται την Αρμενία και η νίκη είναι μονόδρομος για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Η Αρμενία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στα προκριματικά με 3-0 κόντρα στο Λιχτενστάιν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου με 3 βαθμούς. Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Αρμενία είναι στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, την νικήτρια των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα της Εθνικής

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα 6 συνδυαστικά στοιχήματα για το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Αρμενία:

  • Ο Φορτούνης να σκοράρει και η Ελλάδα Over 6,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ο Κουλούρης να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1.
  • Ο Καραπετιάν να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2.
  • Η Αρμενία να σκοράρει πρώτη και να χάσει και η Αρμενία Over 1,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 31’-λήξη πρώτου ημιχρόνου και αποτέλεσμα δευτέρου ημιχρόνου ισοπαλία.

Συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρονται για τρία ακόμα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε 18 συνολικά συνδυαστικά στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες Ρωσία-Κύπρος, Ισλανδία-Τουρκία και Ιταλία-Βοσνία Ερζεγοβίνη.