Κοινωνία

11 Ιουνίου 2019 19:10

Εξομολόγηση σοκ από την αρχαιοφύλακα που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Ακρόπολη

Διάβασέ μου το...

«Έχω χάσει την ακοή από το δεξί αυτί» δηλώνει η άτυχη γυναίκα, η οποία υποβάλλεται διαρκώς σε νέες επεμβάσεις...

Εξομολόγηση σοκ από την αρχαιοφύλακα που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Ακρόπολη
-

Δυο μήνες πέρασαν από το συγκλονιστικό περιστατικό με τον τραυματισμό μιας γυναίκας από κεραυνό στην Ακρόπολη και όμως η άτυχη αρχαιοφύλακας συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά».

Πρόκειται για την Ανθή Μήτση, η οποία έχει χάσει πλέον την ακοή από το δεξί της αυτί, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στη δουλειά της και υποβάλλεται διαρκώς σε νέες επεμβάσεις.

«Έχω ακόμα προβλήματα με την υγεία μου. Από το χτύπημα έχω και ολική ρήξη τύμπανου. Ο γιατρός το ψάχνει λίγο περισσότερο τώρα. Με στέλνει για αξονική εγκεφάλου, κάνουμε κι άλλες εξετάσεις για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακοή μου. Στο τύμπανο θα γίνει πλαστική», αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας στο Newsit.gr.

Η 52χρονη αρχαιοφύλακας υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνη της έξω, ενώ έχει ακόμα σημάδια στο σώμα και στο χέρι. «Είμαι και ψυχικά άρρωστη, βρέχει και δεν βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι» προσθέτει η άτυχη γυναίκα τονίζοντας ότι την πιάνει πανικός και ταραχή και μόνο στο άκουσμα των κεραυνών.

«Τις αισθήσεις μου τις έχασα για δευτερόλεπτα όταν με χτύπησε ο κεραυνός. Δηλαδή, το χτύπημα που ένιωσα στο κεφάλι το θυμάμαι. Και που με έριξε κάτω και που με χτύπησε μετά στο σώμα. Εκεί έχασα για δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου. Δεν θυμάμαι πώς βγήκα έξω. Μόνο αυτή την εικόνα δεν έχω και πώς χτύπησα το χέρι μου. Όταν μου έρχεται αυτή εικόνα στο μυαλό τρελαίνομαι», λέει χαρακτηριστικά.

«Έζησα από θαύμα» δηλώνει η κα Μήτση και αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν να ανεβαίνει τόσος κόσμος στην Ακρόπολη και στο μνημείο να μην υπάρχει ασφάλεια από τους κεραυνούς».

Αρχαιοφύλακας - κεραυνός - Ακρόπολη