Αθλητικά

11 Ιουνίου 2019 23:21

Πέθανε ο πατέρας του Κώστα Σλούκα

Διάβασέ μου το...

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του διεθνούς γκαρντ…

Πέθανε ο πατέρας του Κώστα Σλούκα
-

“Έφυγε”, το βράδυ της Τριτης, από τη ζωή ο πατέρας του Κώστα  Σλούκα, Ιωάννης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο Ιωάννης Σλούκας άφησε την τελευταία του πνοή, χάνοντας τη “μάχη” με τον καρκίνο.

Η είδηση της απώλειας έγινε γνωστή στον Έλληνα γκαρντ στα αποδυτήρια της Φενερμπαχτσέ, μετά το τέλος του αγώνα με την Αναντολού Εφές στους τελικούς του τουρικού πρωταθλήματος (1-1), που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Η Φενερμπαχτσέ με ανάρτηση της στα social media εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της στον Κώστα Σλούκα.

Βαθιά συλλυπητήρια εξέφρασε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Όλα τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Κώστα Σλούκα, τη μητέρα του και την αδερφή του για το χαμό του αγαπημένου τους πατέρα και συζύγου, Ιωάννη. Η σκέψη μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι».

Ειλικρινή συλλυπητήρια και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Ιωάννη Σλούκα, πατέρα της αθλήτριας της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, Αναστασίας Σλούκα. Κουράγιο και δύναμη  στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος».

Μέσα από τα social media τα συλλυπητήρια και από την Αναντολού Εφές: «Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πατέρα του Κώστα Σλούκα, ενός από τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους δικούς της, ειδικά στον Κώστα Σλούκα»,