Κόσμος

13 Ιουνίου 2019 22:22

Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία μάνας και κόρης που δολοφόνησε ο “Ορέστης” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Παρόντες, μαζί με τους συγγενείς, άνθρωποι που συνέβαλαν στον εντοπισμό των σορών τους.

Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία μάνας και κόρης που δολοφόνησε ο “Ορέστης” (εικόνες)
-

Ο πατέρας και άλλοι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» σε δύο από τα θύματα του 35χρονου κατά ομολογία serial killer, αποχαιρετώντας την Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα και την κόρη της Ελένα Ναταλία.

Οι κηδείες της Ρουμάνας και της μικρούλας κόρης της, τελέστηκαν μαζί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού. Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από το Κράτος.

Παρόντες, ήταν και αρκετοί από εκείνους που είχαν ουσιαστική συμβολή στην ανεύρεση των σορών των θυμάτων του 35χρονου. Μεταξύ άλλων, o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, η ομάδα της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services και μέλη της ΕΜΑΚ. Παρόντες ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, ο αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, η επιτετραμμένη της Ρουμανίας στην Κύπρο, Ντανιέλα Σεζόνοβ-Τάνε, καθώς και αρχηγοί κι εκπρόσωποι κομμάτων.

Κηδεία - θύματα - Κύπρος - Ορέστης

Κηδεία - θύματα - Κύπρος - Ορέστης

Στον επικήδειο λόγο του, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, ανέφερε πως «όλοι μας σήμερα συμπάσχουμε για όλα τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος, το οποίο συγκλόνισε και θα συγκλονίζει για πολύ ακόμα την κοινωνία μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στα ελληνικά και στα ρουμάνικα και ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο της κοινότητας Αρεδιού.

Κηδεία - θύματα - Κύπρος - Ορέστης

Η Λίβια και η Ελένα είχαν εντοπιστεί νεκρές μέσα σε βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη», στο Μιτσερό. Η βαλίτσα με τη σορό της μάνας είχε εντοπιστεί στις 28 Απριλίου και αυτή με την σορό της κόρης στις 5 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ