Κοινωνία

14 Ιουνίου 2019 13:08

Τραγωδία: “Έσβησε” αγγελούδι λίγων μηνών

Διάβασέ μου το...

Ένα βρέφος μόλις 5 μηνών έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Τραγωδία: “Έσβησε” αγγελούδι λίγων μηνών
-

Στο πένθος βυθίστηκε γειτονιά της περιοχής Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Βρέφος, ηλικίας μόλις πέντε μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή σε διαμέρισμα της οδού Χρήστου Χριστοβασίλη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το βρέφος βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η γιαγιά του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν πως το μωράκι έχει υποστεί ανακοπή και επιχείρησαν ανάνηψη. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν κατέστη δυνατό να το επαναφέρουν στη ζωή. Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Όταν ο πατέρας του βρέφους πληροφορήθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό του και πως πραγματοποιείται εσπευσμένα διακομιδή του στο νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε για το «Παπαγεωργίου».

Στη διαδρομή του, ωστόσο, όντας σε κατάσταση σοκ, δεν αντιλήφθηκε ότι είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα, στον κόμβο Διαγόρα της Περιφερειακής Οδού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ΙΧ που κινούνταν κανονικά, προς την Τούμπα. Ως αποτέλεσμα, ο τραγικός πατέρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα, δυστυχώς, ενημερώθηκε ότι το παιδί του ήταν πια νεκρό...

Πηγή: thessnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ