Κοινωνία

14 Ιουνίου 2019 14:40

Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Διάβασέ μου το...

Παραδόθηκε στην χώρα μας ένας από τους κακοποιούς που ευθύνονται για τον θάνατο του επιχειρηματια.

Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Σταματιάδη
-

Παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές ένα μέλος της συμμορίας που ευθύνεται για την δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ο καταζητούμενος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο Βέλγιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε διαφύγει στην Ιταλία, από όπου – θορυβημένος από τις συλλήψεις των άλλων μελών της σπείρας - είχε καταφύγει στην Αλβανία.

Η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη εξιχνιάστηκε τον Φεβρουάριο, ενώ ήδη από τον Αύγουστο του 2018 οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ληστειών είχαν εστιάσει στους τρεις δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία, μέσα στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά, τον Απρίλιο του 2018.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και αφού πλέον είχαν εντοπίσει στα social media το προφίλ ενός εκ των συνεργών των δολοφόνων του Σταματιάδη, ο οποίος όμω2 δεν σχετίζεται με τον φόνο, είχαν ταυτοποιήσει τα τρία από τα τέσσερα μέλη της σπείρας που συμμετείχε στην δολοφονία.

Αλέξανδρος Σταματιάδης - κατηγορούμενοι - συμμορία - δολοφονια - επιχειρηματιας

Οι τρεις δράστες της δολοφονίας, αμέσως μετά το έγκλημα διέφυγαν στην Αλβανία, Ο εν λόγω κακοποιός, ονόματι  ELVIS GJERGJI, ηλικίας 30 χρόνων, είχε βρει καταφύγιο στις Βρυξέλλες, όπου μετά από μεθοδική έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν τα ίχνη του και τον εντόπισαν, διαπιστώνοντας ότι κατέχει πλαστή ελληνική ταυτότητα.