Ζώδια

15 Ιουνίου 2019 07:24

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Τι θα πρέπει να προσέξετε το διάστημα 15-16 Ιουνίου 2019! Ποιοι οι "πρωταγωνιστές";

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Μέσα σε κλίμα Πανσελήνου μας βρίσκει το Σαββατοκύριακο, εφόσον τη Δευτέρα στις 11.30 το πρωί έχουμε την κορύφωσή της.

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και χωρίς να συναντά άλλους πλανήτες, μας σπρώχνει στην αγκαλιά της ανεμελιάς και της ξεκούραστης οπτικής.

Το Σάββατό μας πρέπει να είναι απαλλαγμένο από αρνητικά συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους και όλοι έχουμε την ευκαιρία να το πράξουμε, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.

Ψυχαγωγία, μπάνια, αποδράσεις, φλερτ και χαμόγελα, είναι οι προσταγές της μέρας, με μακρινές βόλτες ή εκδρομές, με αίτημα να περάσουμε καλά, αφήνοντας λίγο πίσω τα προβλήματα.

Δίδυμοι και Τοξότες ετοιμάστε την παιδική χαρά των επιδιώξεών σας, προσκαλώντας και τους Ζυγούς και τους Κριούς, που αποφορτίζονται πολύ σήμερα.

Η Κυριακή είναι μια μέρα, που προμηνύει αυτό που θα καταδείξει η Πανσέληνος. Η ασάφεια με την πιο σαφή εκδοχή της, έρχεται με την κόντρα του Δία και της Σελήνης, με τον Ποσειδώνα. Ειδικότερα τις βραδινές ώρες, επικρατεί σύγχυση, αφηρημάδα και επιπολαιότητα.

Η μεταβλητή διάθεση μας συνοδεύει όλη την ημέρα, ενώ το απόγευμα η παρεμβολή της κόντρας του Ερμή με τον Κρόνο, υπενθυμίζει απλά, πως τίποτα δεν είναι ουσιαστικά λυμένο. Ψέματα, υπεκφυγές, αναβολές και πλάγιες κινήσεις, είναι το κύριο μενού της μέρας.

Πρωταγωνιστές σε κακή ερμηνεία, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες, και Δίδυμοι , ενώ Καρκίνοι, Ζυγοί Κριοί και Αιγόκεροι, συνεχίζουν να ψάχνουν την άκρη του λαβύρινθου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ