Κόσμος

15 Ιουνίου 2019 18:02

Θρίλερ στον αέρα: επιβάτης άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει προς το πιλοτήριο

Διάβασέ μου το...

Τον ακινητοποίησαν μέλη του πληρώματος. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Θρίλερ στον αέρα: επιβάτης άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει προς το πιλοτήριο
-

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη στο Χαρτούμ, όταν ένας επιβάτης πετάχτηκε από τη θέση του και άρχισε να τρέχει προς το πιλοτήριο, ουρλιάζοντας…

Τον επιβάτη σταμάτησαν μέλη του πληρώματος, που είπαν πως αντιμετώπιζε προβλήματα δύσπνοιας και αρχικά τον οδήγησαν πίσω στη θέση του.

Στη πτήση με προορισμό την πρωτεύουσα του Σουδάν έτυχε να βρίσκεται ο φωτορεπόρτερ του Associated Press, Χουσεΐν Μάλα, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες και μετέδωσε την είδηση.

AP - Turkish Airlines - επιβάτης

Όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου, δυόμιση ώρες μετά την απογείωση του Boeing 737-900 από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο πιλότος ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Τουρκία.

Τότε ο άνδρας, ο οποίος έμοιαζε να είναι Σουδανός, ξανασηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να τρέχει προς το πιλοτήριο. Επιβάτες και μέλη του πληρώματος έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και του έδεσαν τα χέρια.

AP - Turkish Airlines - επιβάτης

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και αστυνομικοί παρέλαβαν τον ταραξία, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

AP - Turkish Airlines - επιβάτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ