Κοινωνία

17 Ιουνίου 2019 07:21

Βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής που αγνοούνταν στην Κρήτη

Διάβασέ μου το...

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 20χρονου Κοσμά. Τι δήλωσε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

Βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής που αγνοούνταν στην Κρήτη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια εξαφάνισης του 20χρονου Κοσμά Κακούρη, τον οποίο αναζητούσε η οικογένειά του στην Κρήτη. Ο Κοσμάς είχε εξαφανιστεί στις 14 Ιουνίου και από τότε σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του.

Ο Κοσμάς εντοπίστηκε από κατοίκους, σε ευρύτερη αγροτική περιοχή, καθώς καλούσε σε βοήθεια. Οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του Κοσμά από το Missing Alert που ενεργοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον αναγνώρισαν και άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομία, ΕΜΑΚ, εθελοντές, τα μέλη του Παραρτήματος Ηρακλείου της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και φυσικά συγγενείς, κάτοικοι της περιοχής και εθελοντές «όργωσαν» την περιοχή.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί αναζητούσαν κάποιο στοιχείο, που να μπορεί να υποδείξει τι συνέβη με τον νεαρό, που σπουδάζει στην Αγγλία και λίγες μέρες πριν έφτασε στην Κρήτη, όπου ζει η μητέρα του, για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας πίσω το κινητό του τηλέφωνο, στοιχείο που προβλημάτισε την οικογένειά του και τις Αρχές.

Η μητέρα του, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" επιβεβαίωσε την είδηση για τον εντοπισμό του, εξέφρασε τη χαρά της και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ