Life

17 Ιουνίου 2019 17:40

Η Γωγώ Μαστροκώστα αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο Πορτογάλος “μάγος” του ποδοσφαίρου παραθερίζει στη Μεσσηνία, όπου συνάντησε τον πάλαι ποτέ αντίπαλό του, Τραϊανό Δέλλα, μετά της συζύγου του.

Η Γωγώ Μαστροκώστα αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (εικόνες)
-

Ο Τραϊανός Δέλλας και η σύζυγός του, Γωγώ Μαστροκώστα, κάνουν διακοπές στο Costa Navarino, όπου βρίσκεται και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μαγεμένος από τις ομορφιές της Μεσσηνίας, ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος επισκέφθηκε ξανά τη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Δέλλας συνεχάρη τον Ρονάλντο για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του νεοσύστατου Nations League, ενώ θυμήθηκαν στιγμές από το έπος της Εθνικής Ελλάδος το 2004, όταν η “γαλανόλευκη” είχε… πληγώσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μέσα στο “σπίτι” του.

ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

«Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια. Εδώ που τα λέμε, ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας, γιατί όπως βλέπετε είναι σε... καλή κατάσταση», έγραψε ο Τραϊανός Δέλλας στο Instagram, αναφερόμενος στο φιλικό που θα παίξει σε λίγες εβδομάδες η Εθνική Ελλάδος του 2004 με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Ντα Λουζ.

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

«Ε δεν αντισταθήκαμε όλοι ...οικογενειακώς ,σε μια φωτογραφία στον Κριστιάνο», έγραψε η Γωγώ Μαστροκώστα στο μήνυμα που συνόδευε την ανάρτησή της στο Instagram.