Αθλητικά

20 Ιουνίου 2019 18:02

Για πρώτη φορά με διαγώνια ρίγα η επίσημη φανέλα της ΑΕΚ

Text to Speech

Η “Ένωση” αποκάλυψε την πρώτη εμφάνιση της νέας σεζόν, ενώ θα ακολουθήσουν σε λίγες ημέρες και οι υπόλοιπες.

Για πρώτη φορά με διαγώνια ρίγα η επίσημη φανέλα της ΑΕΚ

Για πρώτη φορά στην αιωνόβια ιστορία της ΑΕΚ, οι παίκτες της θα φορέσουν φανέλα με διαγώνιες ρίγες.

Αναμφίβολα μια πρωτοποριακή κίνηση της εταιρίας Capelli η οποία «ντύνει» για δεύτερη σεζόν την Ενωση. Η ΠΑΕ αποκάλυψε σήμερα την πρώτη εμφάνιση της σεζόν 2019/2020, ενώ η δεύτερη θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό και ως τρίτη θα παραμείνει η μπλε.

Οι φανέλες είναι άμεσα διαθέσιμες στην τιμή των 49.90 ευρώ μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της ΑΕΚ και των δύο μπουτίκ στα γραφεία της ΠΑΕ και στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Στη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας μεγάλων προοπτικών με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ρίγα, αλλά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πρωτότυπες διαγώνιες ρίγες, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην 95χρονη Ιστορία της Ένωσης.

Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Με μαύρα μανίκια που καταλήγουν σε κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ διατηρείται η κίτρινη πλάτη, στο κάτω μέρος της οποίας υπάρχουν οι διαγώνιες ρίγες.

Φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ