Αθλητικά

20 Ιουνίου 2019 19:07

Τελεσίγραφο του Παναθηναϊκού: Δεν συμμετέχουμε στο ίδιο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό

Διάβασέ μου το...

Ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ, εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για τον υποβιβασμό των “ερυθρόλευκων”.

Τελεσίγραφο του Παναθηναϊκού: Δεν συμμετέχουμε στο ίδιο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό
-

Την πρόθεση του να μην κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα της Basket League αν δεν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός επανέλαβε ο Παναθηναϊκός, εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, για την τύχη της πρωτόδικης έφεσης των ερυθρόλευκων  για τον υποβιβασμό τους.

Παράλληλα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως περιμένει την αυτονόητη τιμωρία του «αιωνίου» αντιπάλου του αλλά και ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους, τονίζοντας πως δεν διαπραγματεύεται τις αρχές και την ηθική του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά η  ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένοντας την αυτονόητη απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με τον υποβιβασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θέλει να ξεκαθαρίσει για μία ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση το εξής:

Στο προσεχές πρωτάθλημα της Basket League, δεν πρόκειται να συμμετέχουν μαζί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το νόμιμο και το παράνομο δεν θα συνυπάρξουν.  Οι Νόμοι είναι Νόμοι και πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους.  Οι αρχές και η ηθική του Συλλόγου μας είναι αδιαπραγμάτευτες.  Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε».