Πολιτική

23 Ιουνίου 2019 11:04

Κόντρα Τσίπρα – Σαμαρά για τον “Ρασπούτιν” και την Novartis

Διάβασέ μου το...

Το δηκτικό σχόλιο του πρώην Πρωθυπουργού για διάδοχο του και η σύγκρουση με τον Αν. Υπ. Δικαιοσύνης.

Κόντρα Τσίπρα – Σαμαρά για τον “Ρασπούτιν” και την Novartis
-

Σε σύγκρουση Τσίπρα – Σαμαρά εξελίσσεται η αντιπαράθεση του πρώην Πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τον «Ρασπούτιν» και την Novartis.

Ο κ. Σαμαράς κατονόμασε τον Αν. Υπ. Δικαιοσύνης ως τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν της Δικαιοσύνης», λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι και στρέφοντας τα πυρά του και προς τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι είναι αδιανόητο να υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Σε δήλωση του, ο κ. Παπαγγελόπουλος επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και ανέφερε ότι θα αναγκαστεί να στραφεί στην Δικαιοσύνη.

Την διαμάχη σχολίασε και ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος και συμπληρώνοντας ό,τι «ο κ. Σαμαράς και άλλοι που ερευνώνται, συμπεριφέρονται με τρόπο που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά». Ο πρωθυπουργός, πάντως, σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι δεν φοβάται ειδικά δικαστήρια, καθώς «φοβάται αυτός που έχει κάτι να φοβηθεί. Εμείς λέμε μακάρι να το κάνει γιατί έτσι θα καταλάβει και ο ελληνικός λαός ποιος είναι ο στόχος και ο ρόλος αυτών που πιστεύουν ότι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της εκτελεστικής εξουσίας στον τόπο μας».

Στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για την υπόθεση της Novartis, αλλά και για τον ίδιο απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πράγματι κ. Τσίπρα, κάτι δεν πάει καλά! Ξέρετε εσείς...».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ