Παράξενα

24 Ιουνίου 2019 20:52

Σοκ: Μηχανή κρέατος “ρούφηξε” 18χρονο

Διάβασέ μου το...

Φρικτό εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο αλλαντικών.

Σοκ: Μηχανή κρέατος “ρούφηξε” 18χρονο

Τραγικό τέλος είχε ένας έφηβος εργάτης σε εργοστάσιο αλλαντικών στις Φιλιππίνες, όταν τον «ρούφηξε» μια μηχανή ανάμειξης κρέατος.

Ο 18χρονος Jomar Junco, εργαζόταν μόλις για δύο εβδομάδες στο εργοστάσιο στο Iloilo City, με την απειρία του να αποδεικνύεται μοιραία.

Το τρομακτικό εργατικό δυστύχημα έγινε το πρωί του Σαββάτου, όταν το δεξί χέρι του νεαρού πιάστηκε στο μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια έσυρε τον νεαρό μέσα.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο χειριστής του μηχανήματος αποχώρησε για μια στιγμή και ο άτυχος νέος προσπάθησε να χειριστεί μόνος του, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Όταν ο συνεργάτης του και δάσκαλος επέστρεψε, είδε τα πόδια του Τζομάρ να βγαίνουν από το μηχάνημα και έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά ήταν πολύ αργά.

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να βγάλουν σχεδόν άθικτο το σώμα του άτυχου νεαρού από το μηχάνημα, με εξαίρεση το χέρι του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Ardee Porras, θεωρείται πως ο Τζόμαρ πέθανε από ασφυξία. «Το μηχάνημα δεν τον άλεσε, ήταν απλά κολλημένος», πρόσθεσε ο αστυνομικός, Mark Evan Salvo.

Η Αστυνομία ερευνά τον θάνατο στο εργοστάσιο αλλαντικών ως δυστύχημα και θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για κάτι… περίεργο.

Ο Jasielor Jaleco, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, δήλωσε ότι η δουλειά του Junco ήταν να συσκευάζει προϊόντα στην τελική τους μορφή και ότι δουλειά του δεν θα έπρεπε να είναι η λειτουργία του μηχανήματος.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ