Κοινωνία

25 Ιουνίου 2019 12:13

Σε δίκη για βιασμό ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Τοπαλούδη

Διάβασέ μου το...

Μαζί με έναν 23χρονο δικάζονται για την υπόθεση της κοπέλας με αναπηρία άνω του 67%. Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Σε δίκη για βιασμό ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Τοπαλούδη
-

Ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οδηγείται σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου μαζί με τον 23χρονο αθίγγανο, για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία.

Το περιστατικό αυτό, με θύμα την 19χρονη ΑμΕΑ συνέβη την 1η Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή λίγες ημέρες μετά από τη δολοφονία της Τοπαλούδη.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, αφού προηγουμένως είχαν μεταβεί στον υπαίθριο χώρο πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο, όπου συχνάζουν νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και τη 19χρονη πρότειναν στην τελευταία να τους ακολουθήσει στο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο Αλβανός, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μία βόλτα για να ακούσουν μουσική.

Το θύμα που πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή κι έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, πείστηκε αρχικά από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και χωρίς να αντιληφθεί τις εγκληματικές τους προθέσεις, δέχθηκε να τους ακολουθήσει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν και ο 23χρονος.

Στη συνέχεια, αφού μετέφεραν την κοπέλα με το αυτοκίνητο όχημα, του οποίου τις πόρτες κλείδωσε ο Αλβανός, σε υπαίθριο χώρο πλησίον παραλίας με χαμηλό φωτισμό κοντά στο καφέ – εστιατόριο «RONDA» και βγήκαν όλοι από το όχημα σε σημείο της παραλίας με θάμνους και φυτά, ο Αλβανός, παρουσία και του Ρομά, άρχισε να την χτυπά και να την απειλεί προκειμένου να ασελγήσει πάνω της. Αφού έφτασαν στο σημείο και κατέβασαν την 19χρονη από το αυτοκίνητο αρχικά την απείλησαν, ενώ αμέσως μετά ο Αλβανός την χαστούκισε εκ νέου, κρατώντας της με δύναμη το χέρι προκειμένου να μην μπορέσει εκείνη να διαφύγει. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να κάνει ότι θέλει ενώ ο 23χρονος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν. 

Λίγο αργότερα, ο Ρομά εξανάγκασε κι αυτός την 19χρονη σε ασελγή πράξη, χτυπώντας την στο πρόσωπο, τελικώς δε, αφού κατέβασε το παντελόνι της προέβη σε συνουσία με αυτήν. Παράλληλα, ο 19χρονος κρατούσε με δύναμη το κεφάλι της κοπέλας, εξαναγκάζοντάς την να του κάνει και πάλι στοματικό έρωτα.

Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της Ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων. Ο 23χρονος Ρομά διατείνεται ότι συνευρέθη κι αυτός με την παθούσα, ισχυρίζεται, εντούτοις, ότι η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της τελευταίας, αναιρώντας την προανακριτική του ομολογία και υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν προϊόν ξυλοδαρμού-βασανιστηρίων στα οποία τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί. Επιπλέον οι κατηγορούμενοι αντιφάσκουν τόσο ως προς τη θέση που είχε στο αυτοκίνητο ο 23χρονος, όσο και ως προς το σημείο που βρισκόταν όταν ο 19χρονος υποχρέωνε την κοπέλα σε ασελγή πράξη. Αντιφάσκουν ακόμη και στην περιγραφή των ασελγών πράξεων που τελέστηκαν. Ο 19χρονος  αρνείται πλήρως τόσο την χρήση βίας όσο και την τέλεση οποιοσδήποτε ερωτικού περιεχομένου πράξης.


Πηγή: dimokratiki.gr