Τεχνολογία - Επιστήμη

26 Ιουνίου 2019 08:52

Η μεταθανάτια εμπειρία μιας γυναίκας και το απόκοσμο μήνυμα που έγινε τατουάζ

Διάβασέ μου το...

Έμεινε ουσιαστικά νεκρή για συνολικά 27 λεπτά και όταν η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε ζήτησε ένα στυλό και ένα χαρτί για να γράψει: «it’s real».

Η μεταθανάτια εμπειρία μιας γυναίκας και το απόκοσμο μήνυμα που έγινε τατουάζ
-

Μια απίστευτη μεταθανάτια εμπειρία είχε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η ιστορία της οποίας έχει γίνει viral.

Πρόκειται για την Tina Hines, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με τον σύζυγό της. Ο ίδιος κατάφερε να την επαναφέρει δύο φορές και μέχρι να φθάσει στο νοσοκομείο «έφυγε» από τη ζωή και επέστρεψε άλλες τέσσερις φορές.

Έμεινε ουσιαστικά νεκρή για συνολικά 27 λεπτά και όταν τελικά η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε ζήτησε ένα στυλό και ένα χαρτί για να γράψει: «it’s real».

Οι γιατροί έμειναν απορημένοι να την κοιτούν και όταν την ρώτησαν τι είναι αληθινό, εκείνη αδύναμη ως ήταν έδειξε προς τον ουρανό.

Όταν η Tina Hines συνήλθε πλήρως ήταν σε θέση να εξηγήσει όλα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε κατά τον θάνατό της. Είπε στους δικούς της για λαμπερά φώτα που συνάντησε, για μια ανδρική φιγούρα που την περίμενε στις πύλες του παραδείσου, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ο Ιησούς, ενώ επέμεινε ότι όλα ήταν και είναι αληθινά.

«Ο παράδεισος υπάρχει» λέει και ξανά λέει η γυναίκα, η οποία λίγες μέρες μετά το εξιτήριο έκανε τατουάζ με το μήνυμα που η ίδια έγραψε με δάκρυα στα μάτια όταν συνήλθε μέσα στην Εντατική: «it’s real».

τατουάζ - μεταθανάτια εμπειρία