Αθλητικά

26 Ιουνίου 2019 13:09

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γιαννακόπουλου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Διάβασέ μου το...

«Άκουσα αυτά που ήθελα από τον Πρόεδρο της ΝΔ», δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γιαννακόπουλου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
-

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησαν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και για τα σχέδια του πρώτου για τη δημιουργία της «Παναθηναϊκής Πολιτείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της ΝΔ, δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το πλάνο του Βοτανικού μετά τις εκλογές.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με το νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει.

Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές.

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για την υλοποίηση του έργου, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε, «εγώ οφείλω όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ