Πολιτική

26 Ιουνίου 2019 19:40

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στις Αρχές. Μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου
-

Παρέμβαση έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο ψυχικό έκαναν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Τέσσερα μηχανάκια πέρασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξαν τρικάκια με μήνυμα για αποχή από τις εκλογές.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την διέλευση χωρίς συνθήματα και αφού έριξαν το υλικό έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου εξαφανίστηκαν στους δρόμους του Ψυχικού.

Σε κείμενο τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας οτι το σύστημα δεν χαρίζει τίποτε και δεν υποχωρεί αν δεν δεχτεί πίεση, οπότε εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε, είτε με δεξιά είτε με αριστερή κυβέρνηση, είτε με ότι ήθελε προκύψει στις 7 του Ιούλη".

Μητσοτάκης: η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου

Την επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας καταδίκασε από την Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε «η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε προσβολή στο πολίτευμα το γεγονός πως μια ομάδα που δρα σχεδόν ανεξέλεγκτα 10 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές εμφανίσθηκε έξω από το σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξε τρικάκια με τα οποία καλεί σε αποχή.

Όπως είπε «οι μεγάλες διαφορές της ΝΔ με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγει στις 7 Ιουλίου, αποτυπώνονται στο κοινωνικό πεδίο».