Πολιτική

28 Ιουνίου 2019 11:25

Ντόρα Μπακογιάννη: Ανήλικοι πίσω από τα συνθήματα στο γραφείο της στα Χανιά

Διάβασέ μου το...

Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας εκ των δραστών. Ποια ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Ανήλικοι πίσω από τα συνθήματα στο γραφείο της στα Χανιά
-

Εντοπίσθηκαν οι δράστες των χυδαίων συνθημάτων στο ασανσέρ του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις ανήλικους 15 ετών, εκ τον οποίων ο ένας είναι γιος στελέχους της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν δυο ημέρες, στις 22:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού, γράφτηκαν τα χυδαία συνθήματα.

Άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», ενώ έγραψαν και «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».

Ο διευθυντής του γραφείου της ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Όπως διαπίστωσε πρόκειται για τους τρεις 15χρονους. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους απέσυρε τη μήνυσή της.

Ντόρα Μπακογιάννη - συνθήματα- 17Ν

Ντόρα Μπακογιάννη - συνθήματα- 17Ν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ