Life

29 Ιουνίου 2019 11:19

Για ισορροπία στην ζωή… “Thrive” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται τα μυστικά τους για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε ισορροπία.

Για ισορροπία στην ζωή… “Thrive” (εικόνες)
-

Ένα ατύχημα λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στέρησε την ευκαιρία από την Έρρικα Πρεζεράκου να αγωνιστεί για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Μιλώντας στην Ζέτα Δούκα, εξομολογείται πώς αυτό το περιστατικό της άλλαξε όλη την ζωή. Σήμερα, έχει δημιουργήσει το ερευνητικό κέντρο «Replayce» και μας μιλά για το εναλλακτικό σύστημα εκπαίδευσης που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους.

Επόμενος καλεσμένος της Ζέτας Δούκα είναι ο Πάνος Μπόλλας, Marketing Communication & Sponsorship Director της OΠΑΠ Α.Ε., ο οποίος μιλά στην εκπομπή «Thrive» για τα μυστικά της διαφήμισης. Όπως εξηγεί δεν πατάει ποτέ skip στις διαφημίσεις στο Διαδίκτυο καθώς το να μπορεί κανείς να πει μία ιστορία σε λιγότερο από ένα λεπτό είναι ένα στοίχημα που βάζει καθημερινά με τον εαυτό του.

TΗRIVE - 30/6/2019

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ