Αθλητικά

29 Ιουνίου 2019 09:36

Copa America: πέρασε η Αργεντινή και ετοιμάζεται για το σούπερ clasico

Διάβασέ μου το...

Η «αλπμισελέστε» ξεπέρασε το εμπόδιο της Βενεζουέλας και θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία για μια θέση στον τελικό.

Copa America: πέρασε η Αργεντινή και ετοιμάζεται για το σούπερ clasico
-

Το απόλυτο clasico σε επίπεδο εθνικών ομάδων, μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής, είναι γεγονός. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη θα συναντηθούν τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου (03:30) στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Copa America, με το νικητή να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά την δραματική πρόκριση της Βραζιλίας επί της Παραγουάης (4-3 στα πέναλτι), σειρά πήρε το βράδυ της Παρασκευής (28/06) η Αργεντινή, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Βενεζουέλας στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο και εξασφάλισε το δεύτερο «εισιτήριο» της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 10ο λεπτό και ο Λο Τσέλσο στο 74ο (έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) ήταν οι σκόρερ της «αλμπισελέστε».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (Ραφαέλ Ντουνταμέλ): Φαρίνες, Ερνάντες, Τσανσελόρ, Μάγκο (56΄ Σοτέλντο), Ροσάλες (83΄ Σέιγιας), Μορένο, Μουρίγιο, Ερέρα, Ρινκόν, Ματσίς (71΄ Μαρτίνες), Ροντόν

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Πετσέλα, Φόιτ, Ακούνια (68΄ Λο Τσέλσο), Παρέδες, Ντε Πάουλ, Μαρτίνες (64΄ Ντι Μαρία), Αγουέρο (85΄ Ντιμπάλα), Μέσι