Πολιτική

29 Ιουνίου 2019 14:23

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Διάβασέ μου το...

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε ατύχημα στη Λεμεσό.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης
-

Σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού νοσηλεύεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα συνέβη όταν ο Πρόεδρος παραπάτησε σε σκαλιά, υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα» αναφέρει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου. Σημειώνει τέλος, πως η υγεία του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Λόγω του τραυματισμού του δεν θα παραστεί στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Κυριακής και έτσι, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, γίνεται συυνεννοήση αν θα εκπροσωπηθεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ή αν θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Καλή ανάρρωση στον κ. Αναστασιάδη θέλησε να ευχηθεί μέσω προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Μουσταφά Ακιντζί. Ανέφερε επίσης πως με την επιστροφή στα καθήκοντα του θα συζητήσουν τα περεταίρω για το Κυπριακό.

Kαλή ανάρρωση ευχήθηκαν στον Πρόεδρο Αναστασιάδη μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ