Πολιτική

29 Ιουνίου 2019 19:32

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης

Διάβασέ μου το...

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν θα παραστεί στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης
-

Σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού νοσηλεύεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του, σήμερα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου, το ατύχημα συνέβη όταν ο κ. Αναστασιάδης παραπάτησε σε σκαλιά. Υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα και ο Πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του.

Καλή ανάρρωση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, θέλησε να ευχηθεί μέσω προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος συμπλήρωσε πως με την επιστροφή στα καθήκοντα του, θα συζητήσουν τα περεταίρω για το Κυπριακό.

Καλή ανάρρωση ευχήθηκαν στον Πρόεδρο Αναστασιάδη μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Τwitter, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Στο πλευρό του Νίκου Αναστασιάδη βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, ενώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας επισκέφθηκαν στελέχη της Κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ