Κόσμος

01 Ιουλίου 2019 20:03

Αναζητείται η τελευταία γυναίκα που συνομιλούσε με τον “Ορέστη” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παρότι οι αστυνομικοί προσπαθούν επί μήνες να  εντοπίσουν τα ίχνη της, εκείνη αποφεύγει να έρθει σε επαφή με τις Αρχές.

Αναζητείται η τελευταία γυναίκα που συνομιλούσε με τον “Ορέστη” (βίντεο)
-

Μόλις σήμερα κατάφεραν τελικά οι αστυνομικοί - ανακριτές να λάβουν την απαραίτητη άδεια για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της τελευταίας γυναίκας, με την οποία συνομιλούσε στο διαδίκτυο ο κατά συρροή δολοφόνος με το ψευδώνυμο Ορέστης.

Ο λογαριασμός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένει ενεργός, δημοσιεύει φωτογραφίες, φαίνεται να χρησιμοποιείται καθημερινά, αλλά η γυναίκα δεν έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμα των αστυνομικών.

Μόλις την εντοπίσουν, αναμένεται να την καλέσουν για κατάθεση.

Στο μικροσκόπιο των αρχών η κάρτα sim του «Ορέστη»

Στο μικροσκόπιο των κυπριακών αρχών βρίσκεται μία νέα κάρτα sim του Νίκου Μεταξά, του κατά συρροή δολοφόνου, που έχει καταδικαστεί σε επτά φορές ισόβια.

Την κάρτα κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν οι δεσμοφύλακες, όταν στο επισκεπτήριο η μητέρα και η αδελφή του 35χρονου με το ψευδώνυμο «Ορέστης» του πήγαν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα.

Η κάρτα ήταν σε μία τσέπη στα ρούχα του, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι συγγενείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου δεν επιχείρησαν να την περάσουν μέσα στη φυλακή, αλλά ότι ο 35χρονος της είχε ξεχάσει πριν από τη σύλληψή του.

Παρόλο που ήδη έχει καταδικαστεί, οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους, στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν σε βάθος μία υπόθεση, που κλόνισε την εμπιστοσύνη της κυπριακής κοινής γνώμης προς την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ