Πολιτική

02 Ιουλίου 2019 07:55

Λεβέντης στον ΑΝΤ1: δεν θα αφήσουμε ακυβέρνητη την χώρα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πώς θα παράσχει, εφόσον απαιτηθεί, κυβερνητική στήριξη. Με σκληρούς χαρακτηρισμούς η επίθεση του Προέδρου της ΕΚ κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Λεβέντης στον ΑΝΤ1: δεν θα αφήσουμε ακυβέρνητη την χώρα (βίντεο)
-

«Πιστεύω ότι η αυτοδυναμία είναι αλαζονεία. Η Νέα Δημοκρατία έχει μία αντίφαση. Λέει ότι όλοι μαζί μπορούμε. Το έχει ως σύνθημα. Άρα όλοι χρειαζόμαστε στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας, αλλά στο Μαξίμου να είναι μόνοι τους. Να είναι μόνος του ο Μητσοτάκης. Δικτάτορας. Δικτάτορας είσαι όταν είσαι αυτοδύναμος», δήλωσε στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι, «χρησιμοποίησε τον Καμμένο σαν τσόντα. Δεν ήταν ουσιαστικός συνέταιρος» και διερωτήθηκε αν «ο Τσίπρας στην πολιτική που ασκούσε λάμβανε υπόψιν τον Καμμένο; Μέχρι το τέλος τον κορόιδευε και του έλεγε ότι δεν θα το περάσουν στα Σκόπια και ο Καμμένος με τη σειρά του κορόιδευε τους βουλευτές του».

Ερωτηθείς για πιθανή κυβερνητική συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που είναι πρώτο αλλά όχι αυτοδύναμο κόμμα και η Ένωση Κεντρώων είναι στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την εκτίμησή του ότι, «υπάρχει συμφωνία Γεννηματά - Μητσοτάκη. Λένε στο ΚΙΝΑΛ ότι είναι ανεξάρτητοι, αλλά έχουν συμφωνία με τον Μητσοτάκη να κυβερνήσουν».

«Εμείς δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. Όποιος θέλει συνεργασία μαζί μας μπροστά στον λαό και όλα καθαρά. Εγώ τσόντα όπως ήταν ο Καμμένος, ο Κουβέλης ή ο Καρατζαφέρης δεν πρόκειται να γίνω», τόνισε ο κ. Λεβέντης.