Κόσμος

02 Ιουλίου 2019 10:21

Φρίκη: 16χρονη βιάστηκε από τα ξαδέρφια και τον καθηγητή της

Διάβασέ μου το...

Τον εφιάλτη στα χέρια πέντε ανδρών έζησε μία μαθήτρια. Την νάρκωσαν και την βίασαν.

Φρίκη: 16χρονη βιάστηκε από τα ξαδέρφια και τον καθηγητή της
-

Σοκάρει ο ομαδικός βιασμός μιας 16χρονης στην Ινδία επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα.

Τα τέσσερα ξαδέρφια της ανήλικης την κάλεσαν για γεύμα στη διάρκεια διαλείμματος από το σχολείο στη Σιταπούρ, στην επαρχία Ούταρ Πράντες στην Ινδία.

Τα αγόρια έριξαν ηρεμιστικά στο φαγητό και έτσι όταν η κοπέλα αποκοιμήθηκε τη μετέφεραν στην αίθουσα προσωπικού και μαζί με έναν καθηγητή τους τη βίασαν ομαδικά, ενώ ένας από τους δράστες βιντεοσκοπούσε τον βιασμό. Στη συνέχεια έστειλαν το βίντεο στην οικογένειά τους μέσω Whatsapp. Οι γονείς της μαθήτριας κατέθεσαν αναφορά κατά πέντε ανθρώπων και αυτό οδήγησε στη σύλληψη ενός ενώ τέσσερις διαφεύγουν.

Όπως είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας, μόλις η κοπέλα συνήλθε, της είπαν ότι είχε λιποθυμήσει στην αυλή και τη μετέφεραν στην αίθουσα των καθηγητών. Όλοι τους είναι μαθητές στο ίδιο σχολείο με το θύμα, ενώ σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, η πράξη τους οφείλεται στη ζήλια τους για την επιτυχία της στα μαθήματα. Όταν αρίστευσε μέσα στην τάξη της τα αγόρια αισθάνθηκαν ταπεινωμένα από την οικογένειά τους που τους ξεπέρασε μια γυναίκα.

Πηγή: Daily Mai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ