Αθλητικά

02 Ιουλίου 2019 15:22

Επικός Παππάς σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Θα παίξεις μονό μωρή κότα;” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού προκαλεί τον "Greek Freak" να παίξουν μονό. Η απάντηση του παίκτη των Μπακς και το σχόλιο του Παππά.

Επικός Παππάς σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Θα παίξεις μονό μωρή κότα;” (βίντεο)
-

Νίκος Παππάς και Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει τον «Greek Greak» να παίξουν ένα… μονό.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια απίθανη ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε. Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 σε μονό.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκος Παππάς προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας του χαρακτηριστικά και με μεγάλη δόση χιούμορ: «θα παίξεις μονό μωρή κότα;».

Δείτε την αντίδραση την αντίδραση του Greek Freak στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Νίκος Παππάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ