Life

03 Ιουλίου 2019 12:14

Νεκρός μετά από πάρτι οργίων και ναρκωτικών ο σεΐχης Αλ Κασίμι

Διάβασέ μου το...

Τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του γιου του Εμίρη της Σάρτζα, 20 χρόνια μετά το θάνατο του αδελφού του από ναρκωτικά...

Νεκρός μετά από πάρτι οργίων και ναρκωτικών ο σεΐχης Αλ Κασίμι
-

Θρήνος στο εμιράτο της Σάρτζα για τον 39χρονο πρίγκιπα Καλίντ Αλ Κασίμι που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμετοχή του σε ένα πάρτι οργίων και ναρκωτικών που έλαβε χώρα στο πολυτελές ρετιρέ του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δίπλα στο άψυγο κορμί του Αλ Κασίμι, γιου του εμίρη της Σάρτζα, βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, οι οποίες φέρεται να ευθύνονται για τον θάνατό του.

Μια πηγή δήλωσε ότι στο εν λόγω πάρτι «μερικοί καλεσμένοι πήραν ναρκωτικά και έκαναν σεξ». Οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε όμως και διαψεύστηκαν από τις Αρχές.

Ο πρίγκιπας ήταν σχεδιαστής μόδας, δημιουργός του εμπορικού σήματος Qasimi, ενώ είχε παρουσιάσει τα ρούχα του σε μέρη όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Μέση Ανατολή.

Τρεις μέρες πένθους έχουν ανακηρυχθεί στο Εμιράτο και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, όπως έγινε και το 1999 όταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Καλίντ, πέθανε από υπερβολική χρήση ηρωίνης σε ηλικία 24 ετών.

Αυτοί όμως δεν είναι οι μόνοι πρίγκιπες, γιοι σεΐχηδων, που έχουν χάσει τη ζωή τους από καταχρήσεις. Τον Σεπτέμβριου του 2015  ο διάσημος πρίγκιπας Ρασίντ του Ντουμπάι, διάδοχος του θρόνου, πέθανε στα 34 χρόνια του από ανακοπή καρδιάς. Ήταν διάσημος για την ομορφιά του, για την αγάπη του στα άλογα κούρσας, για τα πολυτελή αυτοκίνητα και για τις γυναίκες. Αλλά κυρίως ήταν γνωστός για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το σεξ.