Πολιτική

03 Ιουλίου 2019 15:47 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουλίου 2019 16:29

“Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ”

Διάβασέ μου το...

Το "θλιβερό νέο" έγραψε σε δήθεν δικό της λογαριασμό η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μόνο που απο πίσω κρυβόταν ο γνωστός ιταλός φαρσέρ.

“Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ”
-

Θύμα του γνωστού Ιταλού φαρσέρ που δημιουργεί ψεύτικα προφίλ πολιτικών και άλλων επωνύμων και κάνει Tweets που προκαλούν αίσθηση έπεσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε κάποια στιγμή ως φήμη ότι έφυγε από την ζωή ο Ζακ Ντελόρ, πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν, η οποία ομως ουδέποτε επιβεβαιώθηκε. Την Τετάρτη, μέσω δήθεν επίσημου λογαριασμού που τηρεί στο Twitter η προαλειφόμενη για την Προεδρία της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έγινε γνωστό ότι ο Ζακ Ντελόρ "είχε πεθάνει".

"Μαθαίνω ότι ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν πέθανε" φερόταν να έχει γράψει η Γερμανίδα  πολιτικός, αναφέροντας μάλιστα και ότι "επρόκειτο για έναν απο τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους", ενημερώνοντας παράλληλα  τους ακολούθους της ότι θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση.

Ζακ Ντελορ - Tweet - Ουρσουλα φον ντερ Λάιεν

Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό αρκετή ώρα αργότερα, δεν επρόκειτο για αυθεντικό λογαριασμό της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά και έναν που είχε δημιουργήσει γνωστός Ιταλός φαρσέρ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο έχει "¨πεθάνει" αρκετούς διασήμους. "Θύμα" του είχε πέσει και ο Κώστας Γαβράς, μέσω της Υπ. Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, η οποία σε -δήθεν δικό της λογαριασμό στο Twitter είχε γράψει ότι ο διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος ζει και βασιλεύει, είχε φύγει απο την ζωή.