Αθλητικά

03 Ιουλίου 2019 18:45

Γουίμπλεντον: σαν “σίφουνας” η Σάκκαρη στον τρίτο γύρο

Διάβασέ μου το...

Φιλοδοξεί να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam. Ποια είναι η επόμενη αντίπαλός της.

Γουίμπλεντον: σαν “σίφουνας” η Σάκκαρη στον τρίτο γύρο
-

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη, δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της και προκρίθηκε με άνεση στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο την 20χρονη Τσέχα, Μάριε Μπούζκοβα (Νο115), η οποία πρόβαλε αντίσταση μόνο έως το μέσον του πρώτου σετ. Εκεί το σκορ ήταν 4-4, όταν η Σάκκαρη ανέβασε “στροφές” και άρχισε να κατατροπώνει την αντίπαλό της. Πήρε το σετ με 6-4 και, συνεχίζοντας με εντυπωσιακό ρυθμό, πήρε και το δεύτερο με 6-1 και μαζί τη νίκη-πρόκριση μέσα σε 1 ώρα και 7 λεπτά!

Επόμενος αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η 24χρονη Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα (Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης απέναντι στην Ρωσίδα Μαργκαρίτα Γκασπαριάν (Νο62).

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Σβιτόλινα, η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ