Αθλητικά

04 Ιουλίου 2019 15:39

Την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι

Διάβασέ μου το...

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δήλωσε ανυπόμονος να «τεθεί υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα».

Την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι
-

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ολοκλήρωσε σήμερα Πέμπτη, η Μάντσεστερ Σίτι, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ρόντρι για πέντε χρόνια. Ο Ισπανός διεθνής μέσος κόστισε στους πρωταθλητές Αγγλίας το ποσό-ρεκόρ των 70 εκατ. ευρώ, όσο ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία εντάχθηκε πέρυσι, προερχόμενος από τη Βιγιαρεάλ.

«Αυτά που κατάφερε η Σίτι τα τελευταία δύο χρόνια είναι καταπληκτικά κι εγώ ανυπομονώ να γίνω κομμάτι μίας τόσο ταλαντούχας ομάδας. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι που κατέκτησαν, αλλά και ο τρόπος που το κατάφεραν, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό το στιλ με ενθουσιάζει, όπως και οι φιλοδοξίες της Σίτι.

Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να δουλεύω με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους νέους συμπαίκτες μου και ελπίζω ότι θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί» δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 23χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος στην Ισπανία θεωρείται διάδοχος του Σέρχι Μπουσκέτς.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ανέφερε, «Ο Ρόντρι έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός μέσος, που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Αμυντικά δουλεύει σκληρά, δημιουργεί χώρο για να πάρει τη μπάλα και τη χρησιμοποιεί σωστά όταν την έχει στην κατοχή του. Ταιριάζει τέλεια σε ομάδα του Γκουαρντιόλα και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχθεί επιτυχία (σ.σ. η μεταγραφή του)».

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόντρι

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόντρι

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόντρι