Αθλητικά

04 Ιουλίου 2019 20:04

Σάλος από την “χρυσή συμφωνία” της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αντιδράσεις ακόμη και των εργαζόμενων στην δημόσια ραδιοτηλεόραση προκαλεί το… εκτός λογικής ύψος του ποσού της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σάλος από την “χρυσή συμφωνία” της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ (βίντεο)
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί μεταξύ της δημόσιας τηλεόρασης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλητή Ελλάδος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ θα λάβει συνολικά το… αστρονομικό ποσό των 22,5 εκατομμύριων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση ακόμα και των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Η διαφαινόμενη συμφωνία ανάμεσα στην ΕΡΤ και τον ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός γηπέδων. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σήμερα σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο και ζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες. Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ είχε κάνει καταγγελία στον Άρειο Πάγο, αλλά και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, από τις 26 Ιουνίου.

Πηγές της δημόσιας τηλεόρασης υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” η συμφωνία και χωρίς να έχει συμφωνηθεί το ποσό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα δικαιώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα είχε μέχρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο η NOVA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ