Life

04 Ιουλίου 2019 21:47

Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης

Διάβασέ μου το...

Δύο άντρες με κράνη τον χτύπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου. Τι λέει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας για το αιματηρό επεισόδιο.

Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης
-

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη του «έκοψαν» τον δρόμο, τον πλησίασαν και του είπαν να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου. Στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια και έφυγαν.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιδιωτικού θεραπευτηρίου όπου θα παραμείνει για νοσηλεία καθώς φέρει βαριά χτυπήματα και μώλωπες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, η υπόθεση αυτή ταλαιπωρεί τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών.