Οικονομία

05 Ιουλίου 2019 07:33

Μεγιστάνας σκοτώθηκε με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου

Διάβασέ μου το...

Ο δισεκατομμυριούχος Chris Cline έχασε τη ζωή του στις Μπαχάμες μαζί με έξι άλλους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και η κόρη του...

Μεγιστάνας σκοτώθηκε με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου
-

Τραγικό θάνατο βρήκε ο μεγιστάνας του άνθρακα Chris Cline, ο οποίος σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στις Μπαχάμες μαζί με άλλους έξι ανθρώπους.

Ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ βρισκόταν στο ελικόπτερο μαζί με την κόρη του και άλλα πέντε άτομα, σε μια πτήση για την επιστροφή τους στις ΗΠΑ.

Ο κυβερνήτης της δυτικής Βιρτζίνια Jim Justice επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μέσω Twitter: «Σήμερα χάσαμε ένα σούπερ σταρ και έναν πολύ στενό φίλο. Ο Chris Cline δημιούργησε μια αυτοκρατορία και ήταν πάντα εκεί για να δώσει αγάπη στον συνάνθρωπο».

Ο Υπουργός Τουρισμού, υπεύθυνος και για τις πτήσεις στις Μπαχάμες, Dionisio D'Aguilar, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Έχουμε εντοπίσει το σκάφος. Φαίνεται ότι οι επτά επιβάτες εξακολουθούν να βρίσκονται στην άτρακτο, η οποία βρίσκεται βυθισμένη στη θάλασσα. Προσπαθούμε να ανασύρουμε τις σορούς προτού ξεκινήσουν οι έρευνες».

Ο δισεκατομμυριούχος ήταν γνωστός για την δημιουργία της Foresight Energy, μιας εταιρείας που κυριαρχεί στη βιομηχανία άνθρακα. Το 2017 η αξία της εκτιμάτο στα 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώτη σύζυγός του Sabrina πέθανε από καρκίνο του μαστού το 1987, ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του Kelly χώρισαν το 2000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ