Life

05 Ιουλίου 2019 21:54

Θέμης Αδαμαντίδης: είμαι καλά, θα φτάσω μέχρι το τέλος για το δίκιο μου

Διάβασέ μου το...

Ποιους “έδειξε” ο λαϊκός τραγουδιστής ως “ενορχηστρωτές” της επίθεσης που δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης…

Θέμης Αδαμαντίδης: είμαι καλά, θα φτάσω μέχρι το τέλος για το δίκιο μου
-

“Aνθρώπους της νύχτας” βλέπει ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης πίσω από την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει υποβάλει μήνυση εναντίον αγνώστων. Επιχειρηματίας της νύχτας εδώ και καιρό ζητά χρήματα από τον τραγουδιστή για υποτιθέμενο συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του για καλοκαιρινές συναυλίες. Συναυλίες που δεν έγιναν ποτέ.

«Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ ότι είναι και δική μας. Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου» είπε ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία του δικηγόρου του.

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», πρόσθεσε και εξήγησε ότι έδωσε την ολιγόλεπτη συνέντευξη τύπου, διότι ήθελε να δουν όλοι πως είναι καλά.