Αθλητικά

08 Ιουλίου 2019 16:11

Παναθηναϊκός: Το ξεχωριστό “αντίο” στον Τζέιμς Γκιστ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τον Τζέιμς Γκιστ. Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός.

Παναθηναϊκός: Το ξεχωριστό “αντίο” στον Τζέιμς Γκιστ (βίντεο)
-

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μετά τους Τσαρλς Τζένκινς, Ογκνιεν Κούζμιτς και Ντέρικ Μπράουν, ενώ ο Γκιστ θα βρει στην ομάδα και τον Στράτο Περπέρογλου, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. 

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τον Τζέιμς Γκιστ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αμερικανός θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του «πράσινου» συλλόγου. «Είναι δύσκολο να πούμε αντίο σε έναν εξαιρετικό αθλητή και άνθρωπο, αλλά και έναν φίλο του συλλόγου. Σε ευχαριστούμε για όλα Τζέιμς, θα είσαι πάντα ένας από εμάς», ανέφερε το post των νταμπλούχων Ελλάδας για τον Γκιστ, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. 

Τζέιμς Γκιστ

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γκιστ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ