Πολιτική

08 Ιουλίου 2019 17:23

Εκλογές 2019: επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη τη χώρα ζητά η Χρυσή Αυγή

Διάβασέ μου το...

«Θα ανατρέψουμε το σχέδιο ενός ολόκληρου συστήματος», δήλωσε ο Κασιδιάρης, προαναγγέλλοντας το αίτημα του κόμματος του.

Εκλογές 2019: επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη τη χώρα ζητά η Χρυσή Αυγή

«Θα μετρήσουμε τμήμα προς τμήμα, κάλπη προς κάλπη όλες τις ψήφους και θα ανατρέψουμε το σχέδιο ενός ολόκληρου συστήματος ενάντια στην φωνή της Αλήθειας, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή πήρε στις εκλογές 2,93% (δηλαδή 165.709 ψήφους) μένοντας μετά από 7 χρόνια εκτός Βουλής, αποτυγχάνοντας να πιάσει το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Μάλιστα, μεταξύ ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών, η Χ.Α. έχασε 110.000 ψηφοφόρους. Ειδικότερα, στις ευρωεκλογές είχε πάρει 275.734 ψήφους ενώ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έλαβε 165.689 ψήφους.

Χτες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε προκλητικός στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. «Επιστρέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες και θα αγωνιστούμε σκληρά ενάντια στον μπολσεβικισμό και τον άγριο καπιταλισμό που έρχεται», δήλωσε, τελειώνοντας το μήνυμα του με τη φράση «Ζήτω η νίκη» (Sieg Heil), που είχε καθιερωθεί από τον Χίτλερ.