Αθλητικά

09 Ιουλίου 2019 23:13

Παναθηναϊκός: οι νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2019/20 (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση, κατά την οποία ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση.

Παναθηναϊκός: οι νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2019/20 (εικόνες)
-

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο “Πλανητάριο”, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα περίοδο, τις οποίες σχεδίασε γνωστή ιταλική εταιρεία. Η πρώτη ήταν μονόχρωμη πράσινη με τριφύλλια, η δεύτερη λευκή με πράσινα μανίκια, η τρίτη σε χρώμα μαύρο, ενώ του γκολκίπερ χρυσή.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αφού ευχαρίστησε αυτούς που συνεργάστηκαν για την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε: «Υπάρχει μία σύμπτωση ευχάριστη, το 1993 όταν η τότε ιδιοκτησία αποφάσισε να διακόψουμε τη συνεργασία με μία άλλη εταιρία, είπαμε να πάρουμε την Kappa. Διότι υπήρχε ένας καλός οίκος που την εκπροσωπούσε και γιατί προσέφεραν ρουχισμό υψηλής ποιότητας. Επειδή τα 26 χρόνια που πέρασαν εσείς ανεβάσατε τα στάνταρ. Εγώ υπέγραψα και τα δύο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους μία καλή αθλητική σεζόν».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας των “πρασίνων”, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση για το “τριφύλλι” στο αμέσως επόμενο διάστημα: «Προσωπικά δεν ανησυχώ. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, σύμφωνα με το οποίο κοιτάμε συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες και όσα έχουμε αποφασίσει από κοινού με τον Νίκο Νταμπίζα. Κινούμαστε σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, που είναι πάνω από τις αρχικές προβλέψεις», είπε αρχικά ο Δώνης και συνέχισε: «Χρειάζεται λίγο υπομονή να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω θα έρθουν και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Το καλύτερο σενάριο είναι να έχουμε τους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία για να μπορούν να μπουν στο πνεύμα του συλλόγου. Δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πιστεύω πάντως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με στιγμές από τη διετία που ο Παναθηναϊκός συνεργάστηκε με την εταιρία στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Εξετάζει την περίπτωση Ζαχίντ

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού παραμένει ο Γκάγιας Ζαχίντ, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.

Ζαχίντ - ΠΑΟ

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που “σκάναρε” και στο παρελθόν την περίπτωση του Πακιστανού, με νορβηγικό διαβατήριο, μέσου του ΑΠΟΕΛ, έχει πάντα στη μεταγραφική λίστα της τον 24χρονο μέσο της πρωταθλήτριας Κύπρου και όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της δανεικό για έναν χρόνο. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και ταξίδι του Ζαχίντ στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ