Οικονομία

09 Ιουλίου 2019 21:29

Χατζηδάκης: επείγον και πιεστικό το ζήτημα της ΔΕΗ

Διάβασέ μου το...

Τι προανήγγειλε για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους ο υπουργός Ενέργειας…

Χατζηδάκης: επείγον και πιεστικό το ζήτημα της ΔΕΗ
-

Το φλέγον θέμα της ΔΕΗ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου..

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και ότι επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση. «Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο υπουργός Ενέργειας.

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε. εξάλλου, και ο Πρόεδρος του ΔΣ του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο. Αντικείμενο της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.

Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM,  Andrea Enria, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός. Ο κ. Enria ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ