Πολιτική

11 Ιουλίου 2019 09:48

Ακυρώθηκε το πρόγραμμα Μητσοτάκη λόγω Χαλκιδικής

Διάβασέ μου το...

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς για τις συνέπειες της φονικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική.

Ακυρώθηκε το πρόγραμμα Μητσοτάκη λόγω Χαλκιδικής
-

Αλλαγές θα υπάρξουν στις προγραμματισμένες συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, λόγω των έκτακτων συνθηκών στη Χαλκιδική από τη θεομηνία που άφησε πίσω της 6 νεκρούς, έναν αγνοούμενο και πολλούς τραυματίες.

Ήδη, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με σχόλιο στο twitter, ενημέρωσε για την αναβολή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Παιδείας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:30.

Κεραμέως - tweet - επίσκεψη Μητσοτάκη - αναβολή

Αναβάλλεται, επίσης, η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη που είχε προγραμματιστεί για τις 10:30 με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς για τις συνέπειες της φονικής κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε επαφή με το κλιμάκιο των κυβερνητικών στελεχών που αναχώρησαν για την περιοχή. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών στην περιοχή.

Στις 12:00 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στη Γενική Γραμματεία Τύπου για την αποτίμηση της κατάστασης στη Χαλκιδική και θα γίνουν ανακοινώσεις για τον τρόπο διαχείρισης των συνεπειών της κακοκαιρίας από την πλευρά της κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ