Πολιτική

11 Ιουλίου 2019 15:03

Μαλέλης: δεν ήταν συνεπής η πολιτική της Γεννηματά

Διάβασέ μου το...

Έντονη κριτική στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ άσκησε ο Σ.Μαλέλης, μετά την παραίτηση του από τη θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας.

Μαλέλης: δεν ήταν συνεπής η πολιτική της Γεννηματά
-

Ο Σταμάτης Μαλέλης που παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, μετά τη συνάντηση του με τη Φώφη Γεννηματά, επικαλούμενος διάσταση απόψεων, επανήλθε σήμερα χαρακτηρίζοντας «μη συνεπή την πολιτική της κυρίας Γεννηματά αναφορικά με την απομάκρυνση  στελεχών από το ΚΙΝΑΛ».

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο κ. Μαλέλης δήλωσε μεταξύ άλλων, τα εξής:

Διώχνεις υποτίθεται τον Βενιζέλο, σε εισαγωγικά, τώρα μιλάω πιο ελεύθερα, βγαίνει η ηγεσία του κινήματος, λέει πρέπει να το κάνω αυτό για να μπορέσω να πάρω τους απογοητευμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να φύγουν και ξαφνικά δέκα μέρες μετά λες θέλω ψήφο ανοχής, ε είναι συνεπής η πολιτική αυτή;

Δικαίωμα της κυρίας Γεννηματά, εγώ επίσης θέλω να πω όλες αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται συλλογικά, είναι και για μένα ένα πρόβλημα αυτό, δεν μπορούν να με έχουν γραμματέα επικοινωνίας και να βλέπω στον αέρα να λαμβάνονται διάφορες αποφάσεις. Είχα στείλει τα μηνύματα μου, είχα ειδοποιήσει...» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλέλης.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται ότι είναι στην κατηγορία αυτών που είπε η κα Γεννηματά όσων λοξοκοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να φύγουν τώρα, ο κ. Μαλέλης απάντησε πως:« όχι εγώ δεν λοξοκοιτάζω πουθενά, νομίζω ότι είμαι συνεπής στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και εκφράζω τις βασικές αρχές και όσα συμφωνήσαμε στο συνέδριο.