Παράξενα

12 Ιουλίου 2019 10:49 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουλίου 2019 21:22

Η συγκινητική ιστορία του “Χάτσικο” της Ναυπάκτου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Το δράμα με τα δυο αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαία σε κοντινές περιοχές κι ο σκύλος που αρνείται να εγκαταλείψει το σημείο.

Η συγκινητική ιστορία του “Χάτσικο” της Ναυπάκτου (εικόνες)

Μια ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική ιστορία, κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr  σε ένα σημείο όπου  στις 9 Νοεμβρίου του 2017  ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.

Το θύμα του τροχαίου, ήταν τότε 40 ετών και έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση του οχήματος του με μπετονιέρα. Λίγα χρόνια πριν και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του κι όλα αυτά σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σπίτι τους.

Η συνέχεια στην τραγική ιστορία του θανάτου του 40χρόνου άντρα είναι η παρουσία του σκύλου του, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή του.

 Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο σημείο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του στη μνήμη του.

Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίχως να εγκαταλείπει το σημείο θυμίζοντας σε πολλούς την περίπτωση του κινηματογράφου Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει, μέχρι τα βαθιά γεράματά του σε σταθμό τρένου

Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και που επίσης του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι.

Σκύλος - εικόνισμα - αφεντικό - Ναυπακτία