Πολιτική

13 Ιουλίου 2019 16:43

Παππάς; Πρώτα άνοιγμα στην κοινωνία και μετά Συνέδριο

Text to Speech

Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σενάρια συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ.

Παππάς; Πρώτα άνοιγμα στην κοινωνία και μετά Συνέδριο

"Το ζητούμενο είναι να κάνουμε συνέδριο, αφού έχουμε κάνει το άνοιγμα που θα μας καταστήσει το λαϊκό μαζικό κόμμα της Αριστεράς, το μαζικότερο κόμμα του προοδευτικού φάσματος στη χώρα, το κόμμα που θα μπορεί να εγγυηθεί στο μέλλον μια αριστερή προοδευτική μακροχρόνια διακυβέρνηση" τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

"Θα πρέπει να γίνει άνοιγμα σε όλη την Ελλάδα, με τρόπο συστηματικό, να πιάσουμε το νήμα το προγραμματικό που θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με τον προοδευτικό κόσμο στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικάτα, στην οργανωμένη επιχειρηματικότητα, στην κοινωνία, στον απλό λαϊκό κόσμο και αυτό να αποτυπωθεί στην οργανωμένη μας βάση" συμπλήρωσε σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει από το να μη βάζει τις ιδέες του σε εφαρμογή. "Τις ιδέες μας, αυτές που μας έφεραν στη θέση της διακυβέρνησης, τις διαφυλάσσουμε μόνο αν τις εφαρμόζουμε" σημείωσε και πρόσθεσε "όταν το κάναμε, είχαμε την αναγνώριση από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας".

Τέλος ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού για συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του ΚΙΝΑΛ είπε "το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Αν δηλαδή θα συνεχίσει να ταυτίζεται με την πολιτική της ΝΔ ή θα πάρει θέση μια προοδευτικής, αριστερής αντιπολίτευσης" και υπογράμμισε ότι όποιος παρακολουθεί τον κ. Κρεμαστινό πρέπει να τις θεωρεί αναμενόμενες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ