Κοινωνία

14 Ιουλίου 2019 10:42

Αχαΐα: πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν από την κακοκαιρία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Εγκλωβισμένοι για ώρες στα οχήματά τους οι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου που λόγω της ξαφνικής δυνατής νεροποντής έφυγαν άρον άρον...

Αχαΐα: πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν από την κακοκαιρία (βίντεο)
-

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το Δρέπανο Αχαΐας τα ξημερώματα, καθώς "φούσκωσε" το γεφυράκι της περιοχής, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί για τρεις ολόκληρες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους πάνω από 2.000 άτομα που είχαν μεταβεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής για να ακούσουν την Πάολο. (Η πυροσβεστική κάνει λόγο για μεταφορά 58 ατόμων από νυχτερινό κέντρο σε ασφαλή σημεία).

Λόγω της ξαφνικής δυνατής νεροποντής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κέντρο, καθώς πλημμύρισε από τα νερά. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να περάσουν από τον χείμαρρο της περιοχής, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Βολιναίου.

Στο σημείο έσπευσαν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς, καθώς επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν λύση για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια ο κόσμος.

Μπουλντόζες έπιασαν δουλειά επιχειρώντας να δημιουργήσουν δίοδο για τον μεγάλο όγκο του νερού ώστε να "ξεφουσκώσει" το γεφυράκι, κάτι όμως που κατέστη δύσκολο καθώς έβρεξε πάρα πολύ.

Τελικά, αποφασίστηκε να "κόψουν" τις μπάρες για να φύγει ο κόσμος με ασφάλεια από την εθνική οδό κάτι που έγινε στις 4.30 τα ξημερώματα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ