Αθλητικά

14 Ιουλίου 2019 15:09

Σε κώμα ο Κούζμιτς, μετά από τροχαίο

Διάβασέ μου το...

Ο διεθνής Σέρβος σέντερ είχε σοκαριστικό τροχαίο το πρωί της Κυριακής.

Σε κώμα ο Κούζμιτς, μετά από τροχαίο
-

Άκρως ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Σερβία, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του διεθνή Σέρβου σέντερ, Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά από τροχαίο που είχε στη Μπάνια Λούκα.

Ο Κούζμιτς τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό του διέφυγε της πορείας του στον δρόμο από Μπάνια Λούκα προς Πρίγιεντορ στην περιοχή Ραμίτσι.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει ότι ο αθλητής του έχει τραυματιστεί σε κεφάλι και στήθος και βρίσκεται σε κώμα.

Βόσνιος δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δημοσίευσε φωτογραφία που σοκάρει από το αυτοκίνητο του Κούζμιτς. Μια άμορφη μάζα με σίδερο και πλαστικό πεταμένη μέσα στα χωράφια!

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το σερβικό μπασκετικό κοινό ότι την Κυριακή το πρωί, στην εθνική οδό Μπάνια Λούκα – Πρίγιεντορ ο σέντερ του συλλόγου μας, Όγκνιεν Κούζμιτς είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Από το τροχαίο ο ‘Ογκνιεν υπέστη σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και το στήθος και λόγο της κρισιμότητας των τραυματισμών, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Βελιγράδι», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα, στην οποία τονίζεται επίσης ότι ο σύλλογος θα ενημερώσει τον κόσμο για περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση, «λαμβάνοντας υπόψιν τη λεπτότητα της κατάστασης και την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς».

Τραυματισμός - Κούζμιτς

Ο γιατρός Βλάντα Τζάιτς επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Gazeta.ba ότι ο Σέρβος διεθνής είναι πράγματι σε κώμα, «Ο Κούζμιτς έχει σπάσει κάτω και άνω σιαγόνα μετά από άμεση σύγκρουση και σήμερα βρίσκεται σε κώμα. Δεν έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, αλλά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά και απαιτούν τη μεταφορά του αθλητή σε μονάδα εντατικής θεραπείας Βελιγράδι».

Για την άμεση μεταφορά του Κούζμιτς υπήρξε κινητοποίηση όλων των αρχών, με ελικόπτερο να τον μεταφέρει στο Βελιγράδι όπου θα συνεχιστεί η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματά του.