Κοινωνία

15 Ιουλίου 2019 12:24 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιουλίου 2019 22:25

Έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών

Διάβασέ μου το...

Εσωτερική έρευνα στην ΕΛΑΣ για τον αξιωματικό που κυκλοφορούσε με το οχημα της Αστυνομίας, ήταν σε... άδεια.

Έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών
-

(εικόνα αρχείου)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς άγνωστοι έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα, σταμάτησε επί της οδού Ιδομενέως, στην πλατεία στο Ίλιον, για να αγοράσει κάτι. Ομως, αντί να ασφαλίσει το όχημα του ΜΕταγωγών, άφησε τα κλειδιά στη μηχανή.

Ο δράστης που προφανώς παραμόνευε, μπήκε στο όχημα, έβαλε πρώτη και εξαφανίστηκε "σαν κύριος".

Πρόκειται για ένα υπηρεσιακό όχημα του Μεταγωγών, όχι δηλαδή για περιπολικό με φάρο και άλλα εμφανή χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου της Αστυνομίας. Είναι ένα Skoda Octavia,  πράσινο, με συμβατικές πινακίδες!

Αμέσως μετά την ειδοποίηση απο τον αστυνομικό, συνάδελφοι του "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή με στόχο να εντοπίσουν το όχημα του Μεταγωγών και φυσικά και τον δράστη.

ΕΛ.ΑΣ: "σε... κανονική άδεια ήταν ο αξιωματικός που οδηγούσε το όχημα"

Ακόμη πιό αλγεινή εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι ο οδηγός του οχήματος, ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της Δειύθυνσης Μεταγωγών, κυκλοφορούσε με το υπυηρεσιακό όχημα, αν και βρισκόταν σε... κανονική άδεια!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, "από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνάται περιστατικό κλοπής συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ιλίου Αττικής, από άγνωστους δράστες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ