Αθλητικά

19 Ιουλίου 2019 08:10

Συγκλονίζει ο 14χρονος με λευχαιμία που στηρίζει τον Μιχαΐλοβιτς (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο 14χρονος youtuber Νικολό Μπάστα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον προπονητή Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που ανακοίνωσε ότι πάσχει από λευχαιμία.

Συγκλονίζει ο 14χρονος με λευχαιμία που στηρίζει τον Μιχαΐλοβιτς (βίντεο)

Ένα 14χρονο αγόρι από την Ιταλία συγκλονίζει με την απόφασή του να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πάσχει από λευχαιμία.

Ο νεαρός youtuber δίνει και εκείνος μάχη με τη ίδια νόσο εδώ και ένα χρόνο και έτσι θέλησε εμψυχώσει τον Μιχαΐλοβιτς αναρτώντας στο διαδίκτυο ένα βίντεο με το μήνυμά του.

«Σε περιμένω εδώ με την Μπολόνια. Κόντρα στην λευχαιμία. Δίνω τον δικό μου αγώνα, ο οποίος διαρκεί πάνω από 90 λεπτά, αλλά έχω το προβάδισμα» συνεχίζει ο Νικολό.

«Από την ημέρα που έμαθα για την αρρώστια άλλαξαν τα πράγματα προς το καλύτερο, γιατί με έκανε να εκτιμήσω τα θετικά της ζωής» προσθέτει ο νεαρός μαχητής.

«Το σημαντικό είναι να διατηρήσει τη νοοτροπία, την μαχητικότητα για να παλέψει την ασθένεια. Όταν έπαιζε, δεν τα παρατούσε ποτέ. Πρέπει να πάρουμε και οι δύο το θετικό αποτέλεσμα» ήταν η προτροπή του Νικολό στον Σίνισα.