Κοινωνία

19 Ιουλίου 2019 08:23 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουλίου 2019 11:56

Δολοφονία βιολόγου: απολογείται ο 27χρονος δράστης

Διάβασέ μου το...

Ενώπιον του ανακριτή ο 27χρονος Κρητικός που ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Τι αναμένεται να ζητήσει η οικογένειά του.

Δολοφονία βιολόγου: απολογείται ο 27χρονος δράστης
-

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε λίγο μετά τις 10:00 ο 27χρονος δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου.

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά εξαιτίας της παραίτησης του δικηγόρο του, έλαβε 48ωρη προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 27χρονου που είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για εμπρησμό, αναμένεται να ζητήσει δίκαιη τιμωρία για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, ενώ ενδέχεται να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων γυναικών που μπορεί να είχαν πέσει θύματά του κατά το παρελθόν, καθώς οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Πολωνής η οποία αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη όταν πριν από δύο μήνες περίπου τη χτύπησε με αυτό.

Γι αυτό και την Πέμπτη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου με τις Αρχές να περιμένουν επιπλέον καταγγελίες σε βάρος του.

Χανιά - 27χρονος - Δικαστήρια

Χανιά - 27χρονος - Δικαστήρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ