Πολιτική

19 Ιουλίου 2019 13:40

Κόντρα Ραγκούση – Χρυσοχοΐδη για τον Καραμαλάκη

Text to Speech

Για "αναστήλωση του κράτους της δεξιάς" έκανε λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης. "Επιθετική, άδικη και προσβλητική" χαρακτηρίζει την ανακοίνωσή του ο Χρυσοχοΐδης.

Κόντρα Ραγκούση – Χρυσοχοΐδη για τον Καραμαλάκη

«Φωτιές» άναψε η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς Γιάννης Ραγκούσης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταλλάσσουν πυρά, με τον μεν πρώτο να κατηγορεί τη ΝΔ ότι η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα και τον δεύτερο να κάνει λόγο για επιθετική, άδικη και προσβλητική ανακοίνωση.

«Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου: «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα για να μου χρωστάει», προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης κι αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης.

Απαντώντας στα «πυρά» ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σε δήλωση του αναφέρει ότι «ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία. Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα».