Αθλητικά

21 Ιουλίου 2019 14:50

Γκολ και θέαμα από αγώνες του International Champions Cup (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η ήττα της Ρεάλ από την Μπάγερν, η επικράτηση της Γιουνάιτεντ επί της Ίντερ και η νίκη της Άρσεναλ κόντρα στην Φιορεντίνα.

Γκολ και θέαμα από αγώνες του International Champions Cup (βίντεο)
-

 

Η πρώτη παρουσία του Αζάρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνοδεύτηκε με ήττα για τη «βασίλισσα» από την Μπάγερν Μονάχου στο International Champions Cup. O Τολισό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς, με το συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να παίρνει τη σκυτάλη στην επανάληψη για το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκνάμπρι έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0 υπέρ της Μπάγερν, ενώ το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Ροντρίγκο.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι για το International Champions Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Ίντερ με 1-0, χάρις στο γκολ του Γκρίνγουντ.

Την δεύτερη νίκη της στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών πήρε η Άρσεναλ, με πρωταγωνιστή τον Ενκέτια. Ο 20χρονος επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του απέναντι στη Φιορεντίνα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τους «κανονιέρηδες» έβαλε ο Γουίλοκ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ